Verneri

Veikkaus logo

Verneri -vertaistoimintaa

Vuodesta 2018 lähtien toimii Metka-kylätalossa Stea- rahoitteinen, Verneri-hanke. Tavoitteena on vahvistaa ihmisten osallisuutta, yhdenvertaisuutta ja kotoutumista. Vähentää yksinäisyyttä ja eriarvoisuutta, ja vahvistaa ihmisten hyvinvointia vertaistoiminnan kautta.

Hankkeessa järjestetään neuvontaa ja vertaistukea, kerhoja, infotilaisuuksia, tapahtumia, yhteisöpuutarhatoimintaa, opintoretkiä ja koulutuksia.

Ohjaus- ja neuvontapalvelut toimivat maanantaisin, tiistaisin ja torstaihin kello 9 – 14 välisenä aikana ja keskiviikkoisin klo 17-20 välisenä aikana. Lisäksi ohjaajat ovat tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostin kautta tai Whatsappin kautta. Tarvittaessa voit asioida myös omalla äidinkielelläsi.

Infotilaisuuksia järjestetään oppilaitoksissa, seminaareissa, yhteistyöverkostoissa ja koulutuksissa. Verneri -hankkeessa tehdään yhteistyötä paikallisten, maakunnallisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa.

Voit tulla kysymään neuvoa, antamaan ideoita, toimimaan vertaistoimijana, osallistumaan koulutuksiin tai tapahtumiin. Tapahtumat löydät toimintakalenterista.

Verneri-hankkeen nettisivut 

http://www.metkahelp.fi

Metka-kylätalon puhelin 045 6198725, whatsapp +358 45 619 8725